Recept: Litchisorbet

“Recept”

Litchisorbet

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4-6
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Pel de litchi’s halveer ze en ontpit ze.
Week het gelatineblaadje 10 minuten in ruim koud water en knijp het uit. Verwarm het citroensap en los hierin de suiker en het gelatineblaadje op.
De gelatine voorkomt ijskristallen in de sorbet.
Pureer de litchi’s samen met het ananas- en citroensap in een blender.
Voeg eventueel nog wat suiker toe.
Giet het mengsel in een ijsmachine of laat het in een schaal opstijven in de diepvries.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s