Recept: Gevulde kalfslapjes met salie rauwe ham

“Recept”

Gevulde kalfslapjes met salie rauwe ham

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 4 dunne kalfslapjes van 100 gram (plat laten slaan door de slager)
  • 16 blaadjes salie
  • 4 plakken rauwe ham
  • boter of margarine
  • zout en peper
  • 3 dl witte wijn
  • Houten cocktailprikkers

Bereidingswijze:

Wrijf de kalfslapjes in met peper en zout.
Leg op de helft van elk lapje 4 blaadjes salie en daarop de rauwe ham.
Kalfslapjes dubbelklappen en vastzetten met enkele cocktailprikkers.
Verhit in een braadpan boter of margarine.
Laat de kalfslapjes snel dichtschroeien en daarna in ca. 10-15 minuten zachtjes gaar en bruin bakken.
Schenk de wijn erbij.
Dit Italiaanse vleesgerecht is lekker met gegratineerde venkel en gekookte aardappelen

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s