Recept: Salade van gegrilde biet en blauwe kaas

“Recept”

Salade van gegrilde biet en blauwe kaas

Categorie: Salades
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200°C.
Schep de bieten in een braadslede om met 3 el van de olie en peper en zout naar smaak.
Laat de bietjes in 30 min. gaar worden en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.
Kook de erwtjes gaar in de op het pak aangegeven tijd.
Klop een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de mosterd, wat fijngesneden dragon en peper en zout naar smaak.
Schep de bietjes om met de erwtjes, de tomaten en de dressing.
Bestrooi met de hazelnoten en geef er grof brood met blauwe kaas bij.

Tip:

U kunt de bieten de dag ervoor of ’s morgens al roosteren, dat is makkelijk en nog lekkerder ook!

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Colette Beyne – 12.08.2010 – Margriet.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Salades en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s