Recept: Kerriestamppot met hamburgers

“Recept”

Kerriestamppot met hamburgers

Categorie: Stamppotten, Hoofdgerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 1 kilo aardappelen (kruimig)
  • 600 gram Chinese kool
  • 1 ui
  • 5 eetlepels boter of margarine
  • 2eetlepels kerriepoeder
  • 4 vegetarische hamburgers
  • 2 dl melk
  • shaslicksaus

Bereidingswijze:

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken.
Kool schoonmaken en in repen snijden.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan 2 eetlepels boter verhitten.
Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken.
Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
Intussen in koekenpan rest van boter verhitten.
Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Aardappels stampen.
Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot.
Stamppot serveren met hamburgers en saus.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s