Recept: Broodje veldsla met sinaasappel

“Recept”

Broodje veldsla met sinaasappel

Categorie: Lunchgerecht
Aantal personen: 1
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Verwijder de worteltjes van de veldsla. Was de sla en slinger hem droog in een slacentrifuge. Schil de sinaasappel dik en snijd hem in dunne plakken. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd het broodje open en besmeer de helften dik met roomkaas. Leg de helften naast elkaar op een bord. Verdeel de veldsla, sinaasappel en uiringen erover. Druppel de sladressing erover. Direct serveren.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Lunchgerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s