Recept: Bramenkwark

“Recept”

Bramenkwark

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 250 gram bramen
  • 1 ½ dl roomkwark
  • 2 el basterdsuiker
  • 1 eierdooier
  • Sap van ½ citroen
  • 1 eiwit
  • 2 el geslagen room

Bereidingswijze:

Was de bramen en wrijf ze door een zeef.
Houd wel wat mooie bramen achter om de coupes mee te garneren.
Klop kwark, suiker en eierdooier door elkaar en roer er citroensap door.
Klop het eiwit stijf en spatel die samen met de geslagen room door de kwark.
Roer er dan de bramenpuree door en doe dit mengsel over in coupes.
Garneer met de achtergehouden bramen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s