Recept: Paksoi stamppot

“Recept”

Paksoi stamppot

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppot
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

De aardappels schillen en in stukken snijden en kook ze gaar met zout in ca. 20-25 minuten.
Was intussen de paksoi en snijd de uiteinden van de stelen in stukjes, en de bladeren in reepjes.
Snij de uien, sjalotjes en de knoflook fijn en fruit deze in een koekenpan met de kerriepoeder in ca. 3 minuten, en afblussen met een scheut ketjap en de melk.
Giet de aardappels af en stamp ze, en roer de uimengsel en een klontje boter erdoor.
Zet de pan weer op het vuur en schep er de fijngesneden paksoi deel voor deel door de puree.
Breng de stamppot op smaak af met peper, zout en kerriepoeder.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s