Recept: Bloemkool met ui en peterselie

“Recept”

Bloemkool met ui en peterselie

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 35 minuten

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine stukjes.
Pel en snij de ui in kleine stukjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak de ui al omscheppend.
Schep de bloemkoolstukjes erdoor en bak ze even mee.
Pers het teentje knoflook erboven uit.
Roer de oregano, tomatenpuree en het water erdoor.
Smoor de bloemkool in gesloten pan op heel zacht vuur in ± 20 minuten zachtjes gaar.
Voeg halverwege zonodig nog een scheutje water toe.
Knip de peterselie erboven fijn.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: groentenfruitbureau.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s