Recept: Euro-aziatische groenteschotel

“Recept”

Euro-aziatische groenteschotel

Categorie: Groente
Aantal personen: 4
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Taugé wassen en laten uitlekken in een vergiet.
In het midden van een wijde pan leggen.
Courgette wassen, een plakje van de uiteinden afsnijden en in plakken snijden.
Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in grote stukken snijden.
Aubergine wassen, van uiteinden een plakje afsnijden en in plakken snijden.
Tomaten wassen en zo nodig ontvellen en in plakken snijden.
Alle groenten om de taugé rangschikken en bestrooien met Provençaalse kruiden.
Sprenkel de vruchtenazijn en olijfolie erover.
Stoof de schotel gaar in ca. 20 minuten, zonder te roeren.
Meng in een kom 200 gram kwark met 2 eieren, zout en peper.
Pers er twee teentjes knoflook bovenuit.
Dit ei-kwarkmengsel ca. 5 minuten voor het einde van de stooftijd over de groenten scheppen en met deksel op de pan laten stollen.
Voor het serveren bestrooien met peterselie.

Serveertips:

Lekker met tournedos en zilvervliesrijst.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Groente en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s