Recept: Avocadotoast

“Recept”

Avocadotoast

Categorie: Voorgerecht, Hapjes
Aantal personen: 4
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

  • 2 avocado’s
  • 150 gram magor (laagjes mascarpone met gorgonzola)
  • 1 tl citroensap
  • 1 sjalotje
  • Zout
  • Peper
  • Knoflook
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • Kleine geroosterde boterhammen

Bereidingswijze:

Avocado’s halveren, ontpitten en vruchtvlees uit de schil scheppen en in een kom doen.
Citroensap, sjalotje, knoflook, zout en peper toevoegen.
In keukenmachine of met staafmixer pureren.
Ontbijtspek in koekenpan knapperig bakken.
Geroosterde boterhammen besmeren met een laagje magor.
Hierop een laagje avocadocrème smeren en versieren met stukjes spek.
Direct serveren.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes & Smeersels, Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s