Recept: Vleestomaten gevuld met ei en taugé

“Recept”

Vleestomaten gevuld met ei en taugé

Categorie: Hoofdgerecht, 2 personen of als Voorgerecht, 4 personen, Vegetarische, Ovengerecht
Aantal personen: 2 of 4
Bereidingstijd: ca. 30-40 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Vleestomaten gevuld met ei en taugé

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de vleestomaten en snijd er een kapje aan de onderkant af. Hol ze uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkant met peper en zout en laat ze omgekeerd uitlekken. Snijd het stengeluitje in dunne ringetjes. Was de taugé in ruim water en verwijder eventueel de groene velletjes. Laat de taugé uitlekken in een zeef. Roer in een kom de eieren los met de kaas, kerriepoeder, zout, peper en enkele druppels ketjap. Schrap de peentjes en rasp ze boven het eimengsel. Schep de stengelui en taugé  erdoor. Vul de tomaten met dit ei-groentenmengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal. Laat ze in een voorverwarmde oven op 200 graden (stand 4) in ca. 20 minuten heet en gaar worden. Lekker met stokbrood

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch, Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s