Recept: Pepinoanijscocktail

“Recept”

Pepinoanijscocktail

Categorie: Aperitief, Voorgerecht, Dranken
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 4 el grenadinesiroop
  • 6 dl sinaasappelsap
  • 2 dl Pastis (anijsdrank)
  • 1 pepino
  • IJsklontjes

Bereidingswijze:

Snij de pepino in blokjes en leg deze in grote aperitiefglazen.
Voeg de ijsblokjes toe.
Giet hierover de pastis, vervolgens de grenadine en het sinaasappelsap.

En klaar is Kees
Eet smakelijk Proost

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Dranken, Voorgerecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s