Recept: Roerbakken Bospeen met sesamzaad

“Recept”

Roerbakken Bospeen met sesamzaad

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20-30 minuten

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schrap de worteltjes en snij ze in de lente door midden.
Laat aan elke wortel een stukje groen zitten.
Snijd de lente uitjes diagonaal in schuine plakken van 5 centimeter lang.
Verwarm olie in pan en roerbak de worteltjes op hoog vuur voor 10 à 15 minuten.
Voeg de lente uitjes en knoflook toe en bak ze nog 4 minuten.
Voeg de appelstroop toe en breng het op smaak met zout en peper.
Bak even door tot alle ingrediënten goed vermengd zijn.
Doen het gerecht over in een serveerschaal en garneer het af met geroosterde sesamzaadjes.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s