Recept: Kruidenboter

“Recept”

Kruidenboter

Categorie: Smeersels
Aantal personen: –
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Roer de zachte boter romig met het citroensap.
Voeg zout en peper toe en roer de kruiden erdoor.
Schep de boter op een stuk aluminiumfolie en maak er een rol van voor kruidenboterplakjes of schep de boter in een kommetje voor het maken van kruidenboterballetjes.
Laat de kruidenboter in de diepvries snel opstijven in ca. 25 minuten.
Zet hem daarna nog een uur in de koelkast.
Snij de kruidenboter in plakken of schep er met behulp van een balletjeslepel balletjes kruidenboter uit.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes & Smeersels en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s