Recept: Pecannotenkaas

“Recept”

Pecannotenkaas

Categorie: smeersel voor toastjes
Aantal personen: –
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Hak 50 gram pecannoten fijn.
Prak in een kom de roomkaas los en meng er de gehakte noten door.
Vorm het kaasmengsel tot een ronde schijf.
Leg deze op een bordje met sla.
Garneer met de rest van de noten.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes & Smeersels en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s