Recept: Waterkerssalade met ei en bosui

“Recept”

Waterkerssalade met ei en bosui

Categorie: Voorgerecht, Bijgerecht, Salade
Aantal personen: 2
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Kook het ei hard en laat het afkoelen.
Roer een sausje van de olie, de azijn en de honing.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in grove stukken.
Snijd het hardgekookte ei in kleine stukjes.

Bereidingswijze:

Meng de waterkers, de veldsla en de bosuitjes in een kom en schep het sausje erdoor.
Garneer de waterkerssalade met de stukjes ei.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Salades, Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s