Recept: Mangistan met frambozen- en aardbeienmousse

“Recept”

Mangistan met frambozen- en aardbeienmousse

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de aardbeien en maak de frambozen zo nodig schoon.
Pureer de helft van de aardbeien en de frambozen met de kwark en de suiker in een blender.
Klop de slagroom stijf en spatel hem voorzichtig door de vruchtenmousse.
Schil de mangistans, haal het vruchtvlees eruit en verdeel het in partjes.
Snij de overige aardbeien in tweeën.
Leg veer dessertschaaltjes wat partjes aardbei en frambozen, schep de mousse hierover en versier de mousse met partjes mangistan en de rest van de aardbeien en frambozen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s