Recept: Ramboetancompote

“Recept”

Ramboetancompote

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 20 ramboetans
  • 1dl frambozensiroop
  • Scheutje Grand Marnier

Bereidingswijze:

Pel de ramboetans, haal het vruchtvlees eruit en verwijder de pitten.
Kook de ramboetans kort in de frambozensiroop en breng het mengsel op smaak met wat Grand Marnier.
Serveer er slagroom of vanille-ijs bij

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s