Recept: Mangistansorbet

“Recept”

Mangistansorbet

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 5 à 6 mangistans
  • 1,5 dl champagne of mousserende witte wijn
  • 1 eiwit
  • 50 gram suiker
  • 4 schijfjes limoen
  • frambozensaus

Bereidingswijze:

Schil de mangistans haal het vruchtvlees eruit en pureer het in een blender of wrijf het door een fijne zeef.
Klop het eiwit stijf en voeg geleidelijk de suiker toe.
Vermeng het geklopte eiwit voorzichtig met de mangistanmoes en de champagne.
Giet het mengsel in een ijsmachine of laat het in de diepvries langzaam bevriezen.
Schep het herhaaldelijk om zodat het schuimig blijft.
Serveer de sorbet in hoge glazen, versierd met een schijfje limoen en een beetje frambozensaus

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s