Recept: Bananenroomijs

“Recept”

Bananenroomijs

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 3 rijpe rode bananen
  • 1 tl vanillesuiker
  • 1 el citroensap
  • 1 dl melk
  • 2 eidooiers
  • 2 dl room

Bereidingswijze:

Pel de bananen en pureer ze in een blender met het citroensap.
Splits de eieren.
klop de eidooiers schuimig met de suiker, voeg de melk en de slagroom toe.
Schep alles voorzichtig door de bananenpuree en zet het mengsel in de diepvries.
Laat het een paar uur opstijven.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s