Recept: Kiwano garnalencocktail

“Recept”

Kiwano garnalencocktail

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Halveer de kiwano overlangs en haal het vruchtvlees uit de schil.
Bewaar de schil.
Verwijder de pitjes uit de meloen en snijdt bolletjes uit het vruchtvlees.
Doe de garnalen en meloen in de kiwanoschillen.
Voeg de cocktailsaus, olie, wijn en citroensap bij het vruchtvlees en meng het goed door elkaar.
Schep de dressing over de garnalen en meloen en garneer de cocktails met wat reepjes rode paprika en reepjes sjalot.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s