Recept: Papajabananenjam

“Recept”

Papajabananenjam

Categorie: Jam, Inmaken
Aantal personen: –
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Halveer de papaja’s en verwijder de pitten.
Haal het vruchtvlees eruit en doe dit in een pan.
Snij de bananen in stukjes en doe ze bij de papaja.
Plet de papaja en de bananen.
Voeg het citroensap en de suiker toe.
Breng het geheel aan de kook en laat het 3 minuten pruttelen.
Giet het mengsel in jampotjes en laat het afkoelen

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes & Smeersels, Inmaken en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s