Recept: Roergebakken schnitzelreepjes met snijbonen

“Recept”

Roergebakken schnitzelreepjes met snijbonen

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20-30 minuten

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Haal de snijbonen af en snijd ze in ruitjes van 2-3 cm.
Kook ze in 6-7 minuten gaar en spoel ze onder koud water af.
Snijd het vlees in reepjes en de paprika in blokjes.
Giet de maïs af (of minimaïskolfjes en snijd de kolfjes in 3 stukjes).
En hak de cashewnoten grof.

Bereidingswijze:

Verhit de boter in de wok en bak het vlees rondom aan.
Voeg de paprika, snijbonen en maïs toe en roerbak het geheel enkele minuten.
Roer de ketjap, pindakaas en sambal door en voeg en 1 kopje water (± 2 dl) toe.
Laat de saus al roerende door de groente warm worden.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en schep tot slot de noten erdoor.

Serveertips:

Lekker met rijst en atjar.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s