Recept: Bechamelsaus: Hoe maak je die klaar!!!

“Recept”

Bechamelsaus: Hoe maak je die klaar!!!

Categorie: Sauzen en marinades
Aantal personen: –
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 40 gram boter
  • 40 gram bloem
  • ½ liter koude melk
  • Zout & peper

Bereidingswijze:

Verhit de boter in een pan tot de boter begint te kleuren.
Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerend 3 minuten op laag vuur pruttelen zodat de bloem gaat garen.
Giet er langzaam, al roerend de melk er bij.
Breng de saus al roerend weer aan de kook.
Kook de saus nog 3 minuten en breng het op smaak met peper en zout

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoe maak je die klaar!!!, Sauzen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s