Recept: Flappen met ijs

“Recept”

Flappen met ijs

Categorie: Gebak, Kindermenu
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 appel (goudreinet)
  • gewelde rozijnen
  • kaneel
  • suiker
  • 1 ei
  • chocoladesaus
  • 4 bolletjes vanilleijs

Bereidingswijze:

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij hem in blokjes.
Verdeel de stukjes appel en rozijnen over de plakjes bladerdeeg.
Vouw de plakjes dicht.
Plak de randen met een paar druppels water goed op elkaar.
Klop het ei los en bestrijk de flappen ermee.
Bestrooi de floppen met een beetje suiker en kaneel.
Bak de flappen in een voorverwarmde oven van 220 graden in 15-20 minuten bruin van kleur.
Serveer de flappen op een bordje met een bolletje vanille-ijs.
Schenk er chocoladesaus over en steek er een parasolletje in.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Gebak & Koekjes en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s