Recept: Macaroni met pastinaak

“Recept”

Macaroni met pastinaak

Categorie: Hoofdgerecht, Pasta
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 600g pastinaak
  • 1 winterpeen
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olie
  • peper & zout
  • 4 el koffieroom
  • 1 tl oregano
  • 1 tl Italiaanse tuinkruiden
  • 1 dl tomatenketchup
  • 200 gram salami
  • 400 gram macaroni

Bereidingswijze:

Schil de pastinaken en snijd ze in kleine blokjes.
Schrap de wortel en snijd ze in kleine blokjes.
Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Snijd de salami in blokjes.
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook glazig.
Voeg de blokjes pastinaak en wortel toe en bak dit 5 minuten mee.
Giet er dan een scheutje water bij, draai de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat de groenten in ongeveer 5 minuten gaar stoven.
Roer dan de koffieroom, oregano, tuinkruiden, tomatenketchup en salami er door.
Laat de macaroni uitlekken en schep deze door het groentemengsel.
Breng het gerecht op smaak met peper en zout.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Pasta en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s