Recept: IJsbergsla met meloen en garnalen

“Recept”

IJsbergsla met meloen en garnalen

Categorie: Voorgerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 200 gram ijsbergsla
  • 3 el yogonaise
  • 2 el ketchup
  • zout & peper
  • citroensap
  • 2 schijven meloen
  • 200 gram gepelde garnalen
  • fijngeknipte peterselie

Bereidingswijze:

Was de ijsbergsla en droog ze in een slacentrifuge.
Snij de sla in dunne reepjes en verdeel ze over 4 bordjes.
Roer in een kommetje een sausje van yogonaise, ketchup, citroensap, zout en peper.
snij de meloenschijven in blokjes.
Verdeel de blokjes meloen en de garnalen over de ijsbergsla.
Schep op elke salade een beetje dressing.
Garneer eventueel met fijngeknipte peterselie.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s