Recept: Cake met passievrucht

“Recept”

Cake met passievrucht

Categorie: Gebak
Aantal personen: –
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Klop in een kom boter en suiker met een handmixer tot een romige massa.
Klop de eieren er één voor één door.
Schep de bloem er in gedeelten door.
Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit.
Schil de appel en snipper hem.
Schep passievrucht en appel door het beslag.
Doe het cakebeslag over in een ingevette cakevorm (inhoud ca. 1,5 liter).
Bak de cake in een voorverwarmde oven 175 graden (stand 3) in ca. 1 uur gaar.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Gebak & Koekjes en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s