Recept: Wraps met boerenkool en ei

“Recept”

Wraps met boerenkool en ei

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10-20 min.

Ingrediënten:

  • 150 gram gesneden boerenkool
  • 50 ml water
  • 2 tl knoflookolie
  • 5 eieren
  • 15 gram boter
  • 2 el zure room
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 4 tortilla`s
  • versgemalen zout en peper

Voorbereiding:

Breek de eieren in een maatbeker en breng op smaak met zout en peper.
Meng de zure room met de mosterd.

Bereidingswijze:

Verwarm de knoflookolie in een grote pan.
Voeg de boerenkool en het hete water toe.
Laat goed heet worden en leg een deksel op de pan.
Laat 10 minuten stoven.

Smelt de boter in een bakpan.

Schenk het eiermengsel erbij en roer terwijl je de eieren bakt.
Blijf roeren totdat de eieren gaar zijn (ongeveer 2 minuten).
Haal de pan van het vuur.

Verwarm de tortilla`s in de magnetron. Smeer ze in met het mosterdmengsel, beleg met de gestoofde boerenkool en het roerei.
Rol de tortilla`s op, halveer ze en serveer.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: yummyinmytummy.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s