Recept: Schelpen met maïs-tonijnragout

“Recept”

Schelpen met maïs-tonijnragout

Categorie: Voorgerecht, Lunchgerecht
Aantal personen: 4
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

  • 2,5 dl kaassaus
  • 1 tl mosterd
  • Citroensap
  • Peper
  • 1 blikje tonijn (op water)
  • 200 gram gare maïskorrels
  • 50 gram geraspte oude kaas
  • 4 beboterde schelpen

Bereidingswijze:

Breng de kaassaus op smaak met de mosterd, citroensap en peper. Laat het blikje tonijn goed uitlekken en prak het visvlees fijn met een vork. Voeg de tonijn samen met de uitgelekte maïskorrels toe aan de kaassaus. Schep alles goed door en schep de ragout in 4 schelpen. Bestrooi de schelpen met geraspte oude kaas. Bak de schelpen ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden (stand 4).

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Lunchgerecht, Voorgerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s