Recept: Roerbakken boerenkool

“Recept”

Roerbakken boerenkool

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Kipfilet in reepjes snijden, olie verhitten en de kip in ca. 5 minuten gaar bakken.
Voeg de sambal, ketjap, honing, peper en zout toe al omscheppend in 3 minuten.
Snij de ontbijtspek of katenspek in smalle reepjes, schep deze samen met de boerenkool door de kipfilet roerbak nog 5-7 minuten.
Bereid de aard,puree of gebakken aardappels al vast voor.
Was de taugé laat deze goed uitlekken,schep de helft ervan door de boerenkoolmengsel samen met de cashewnoten.
Verdeel de boerenkool schotel over 4 borden, schep de rest van de taugé en de hazelnoten erop en schep de aardappel puree of gebakken aard er bij.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s