Recept: Groene kool met taugé

“Recept”

Groene kool met taugé

Categorie: Groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Groene kool met taugé

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de taugé in ruim water en verwijder eventueel de groene velletjes. Laat de spruitgroente in een vergier uitlekken. Pel en snipper de ui. Pel het teentje knoflook. Verhit de boter in de braadpan en fruit de ui. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de groene kool, ½ dl water, zout en gemberpoeder erdoor. Laat alles ca. 10 minuten stoven met de deksel op de pan. Voeg de taugé toe en stoof het gerecht nog 3 minuten. Breng op smaak met enkele druppels ketjap manis. Lekker bij varkenslapjes en rijst.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Groente en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s