Recept: Passievruchtenroomijs

“Recept”

Passievruchtenroomijs

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 1 literpak vanilleroomijs
  • 3 passievruchten
  • 1 el passievruchtenlimonadesiroop
  • Geschaafde chocolade

Bereidingswijze:

Laat het ijs half ontdooien.
Halveer 2 passievruchten en schep het vruchtvlees in een kom.
Voeg het ijs en de siroop toe en schep alles door elkaar.
Laat het ijs in ca. 2 uur opnieuw bevriezen.
Schep in 4 coupes met een ijsbolletjestang bolletjes ijs.
Halveer de overgebleven passievrucht en verdeel het vruchtvlees over het ijs.
Garneer met wat geschaafde chocolade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s