Recept: Rode sla met mangistan

“Recept”

Rode sla met mangistan

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 2
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • ½ kropje radicchio
  • 2 bolletjes gekonfijte gember
  • 1 mangistan
  • 1 el citroensap
  • 1 el gembersiroop
  • ½ tl mosterd
  • Zout
  • Peper
  • 2 el olie

Bereidingswijze:

Was de sla en droog hem in een slacentrifuge.
Snijd de bladeren in flinterdunne reepjes.
Snijd de bolletjes gember in dunne plakjes.
Verwijder de schil van de mangistan en verdeel de vrucht in partjes.
Meng in een slaschaal een sausje van citroensap, gembersiroop, mosterd, olie, zout en peper.
Schep de radicchio, gemberplakjes en mangistan luchtig door het sausje.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s