Recept: Krulandijviesalade met litchi’s of ramboetans

“Recept”

Krulandijviesalade met litchi’s of ramboetans

Categorie: Salades
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de andijvie enkele malen in ruim water.
Scheur de bladeren in stukjes en centrifugeer de groente in een slacentrifuge.
Verwijder de schil van de litchi’s en ramboetans.
Haal de pit er voorzichtig uit.
Hak de noten graf.
Roer in een kommetje een sausje van citroensap, olie, mosterd, honig, zout en peper.
Doe de krulandijvie over in een saladekom.
Schep de vruchten en noten erdoor en sprenkel de dressing over de salade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Salades en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s