Recept: Koolrabisalade

“Recept”

Koolrabisalade

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 2
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 1 koolrabi
  • 25 gram gepelde hazelnoten
  • 1 sjalotje of kleine ui
  • ½ el boter
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el mayonaise
  • 1 el zure room
  • ½ tl gemberpoeder
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

Schil de koolrabi en rasp hem grof.
Hak de hazelnoten grof.
Pel en snipper de ui.
Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui  met kerriepoeder.
Maak in een schaal een sausje van mayonaise, zure room, gemberpoeder, gefruite ui, zout en peper.
Schep de koolrabi en noten erdoor.
Lekker bij gebakken vis en aardappelen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s