Recept: Bruine pistolet met rosbief en daikonkers

“Recept”

Bruine pistolet met rosbief en daikonkers

Categorie: Lunch
Aantal personen: 1
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Bereidingswijze:

Een bruine pistolet opensnijden en dun besmeren met boter. Leg er 3 plakjes rosbief tussen en strooi daar wat vers gemalen peper over. Beleg de rosbief met een paar plukken gewassen daikonkers.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Lunchgerecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s