Recept: Carambola-compote

“Recept”

Carambola-compote

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de carambola’s en trek met een scherp mesje het vliesje van de ribben.
Snijd de carambola’s in plakjes.
Breng in een pan het appelsap aan de kook met de geleisuiker.
Voer de carambola-sterren toe en laat ze ca. 4 minuten zachtjes koken tot ze zacht zijn.
Laat de compote afkoelen en doe hem over in een schaal.
Lekker bij kipgerechten.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s