Recept: Stokbrood met tonijn-banaansalade

“Recept”

Stokbrood met tonijn-banaansalade

Categorie: Lunchgerecht
Aantal personen: 2
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Tonijn laten uitlekken in een zeef. In een kom het visvlees fijnprakken met een vork. Bleekselderij en paprika in kleine stukjes snijden. Sjalotje  pellen en fijnhakken. Pel de banaan en snij 1 helft in plakjes. Prak de andere helft fijn. Meng de geprakte banaan met sjalotje, bleekselderij, paprika en mayonaise door de tonijn. Breng de salade op smaak met zout en peper. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en beleg de onderste laag met sla. Schep de tonijnsalade erop en verdeel de plakjes banaan erover. Leg de bovenste laag stokbrood erop.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Lunchgerecht en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s