Recept: Gevulde uien

“Recept”

Gevulde uien

Gevulde uien

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30-60 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Ingrediënten:

  • 8 grote uien
  • Zout
  • 250 gram rundergehakt
  • 2 el melk
  • Paneermeel
  • ½ rode paprika
  • 100 gram champignons
  • Peper
  • ½ tl paprikapoeder
  • 4 dl bouillon

Bereidingswijze:

Pel de uien en snij van de bovenkant een kapje af. Kook de uien 15 minuten in een pan met ruim water en zout. Snij de paprika en de champignons in kleine stukjes. Hol de uien met een lepel uit tot op de buitenste 2 lagen. Snij het uitholsel klein. Vermeng in een kom gehakt, melk, 2 el paneermeel, ui uitholsel, paprika, champignons, zout, peper en paprikapoeder. Vul de uien met het gehaktmengsel. Schenk de bouillon in een ovenschaal en zet de uien erin. Strooi over de uien een beetje paneermeel en laat ze in een voorverwarmde oven van 200 graden in ongeveer 30 minuten gaar worden.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s