Recept: Stoofpot met pastinaak en bonen

“Recept”

Stoofpot met pastinaak en bonen

Categorie: Groente
Aantal personen: 4
(vergeten groenten)

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Boen de pastinaak schoon, schil ze eventueel en snijd ze in plakjes van 1 cm dik.
Breng ui en pastinaak in een laagje water met zout en een laurierblad aan de kook.
Na 10 minuten de uitgelekte bonen toevoegen en op een laag pitje nog 10 tot 15 minuten meestoven.
Breng op smaak met tijm, peper en zout.
Strooi er kaas en peterselie over en serveer met aardappels of een graansoort.

Variatietips:

Variatie met spekjes:
Bak 200 g spekblokjes uit en schep deze door de stoofpot.
Variatie met gemengde kiemen:
Heerlijk knapperig en fris wordt het stoofpotje met een handvol kiemen op het aller-laatst er aan toegevoegd.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Groente en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s