Citrusrasp

Citrusrasp

Bordje 1: Citroenrasp
Bordje 2: Sinaasappelrasp
Bordje 3: Limoenrasp

Zoek termen:

Wat is sinaasappelrasp.
Dat was een zoek term op de site.

Sinaasappel, limoen, citroenrasp is niets meer dan geraspte citrusschil.
Je neemt bijvoorbeeld een citroen je wast hem goed onder stromend water, en even afdrogen.
En je raspt hem op de fijne rasp en je hebt citroenrasp.
Je kan het gebruiken voor koekjes, in ijs, als garnering, door room mengen en gebak.
Er is ook een handig apparaatje om wat grover rasp te krijgen oftewel sliertjes (soort dunschiller met 5 à 6 gaatjes op een rij)

Bron: watkokenwevandaag.wordpress.com

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoe maak je die klaar!!!, Weetjes over Aardappels Groente & Fruit en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s