Recept: Zoete aardappel met uien en appels

“Recept”

Zoete aardappel met uien en appels

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
Kook ze 10 minuten in water met wat zout en laat ze daarna goed uitlekken.
Schil de appels en rasp ze.
Snipper de uien.
Fruit de uien in een braadpan tot ze glazig zijn.
Schep de aardappelblokjes door de uien en voeg de geraspte appel toe.
Spatel alles voorzichtig door elkaar en strooi er voor het opdienen nog wat peper over.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s