Recept: Rettichsalade met gember

“Recept”

Rettichsalade met gember

Categorie: Bijgerecht, Salades
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 400 gram rettich
  • 6 bolletjes gember
  • 4 el fritessaus
  • 2 el yoghurt
  • 1 el gembersiroop
  • Zout
  • Peper
  • Enkele blaadjes sla
  • 4 toefjes peterselie
  • 4 tomaten (in schijfjes)

Bereidingswijze:

Snijd de bolletjes gember klein en doe ze in een kom.
Voeg de fritessaus, yoghurt, gembersiroop, zoet en peper toe en roer dit tot een sausje.
Maak de rettich schoon en rasp hem boven het sausje.
Schep alles goed door elkaar.
Was de sla en verdeel de blaadjes over 4 bordjes.
Schep de saus erop.
Garneer met een toefje peterselie en de schijfjes tomaat

Serveertips:

Lekker met stokbrood.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Salades en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s