Recept: Salade niçoise

“Recept”

Salade niçoise

Categorie: Voorgerecht, Lunchgerecht, Salades
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Sla wassen en over 4 bordjes verdelen. Tomaten wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in partjes snijden. Aardappel in blokjes snijden. Uien pellen en is dunne ringen snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Tonijn in zeef laten uitlekken. In een kommetje een sausje roeren van citroensap, (olijf)olie, mosterd, peper en zout. Alle ingrediënten op de sla rangschikken en de dressing over de salade sprenkelen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Lunchgerecht, Salades, Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s