Recept: Pastinaak puree

“Recept”

Pastinaak puree

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
(vergeten groenten)

Ingrediënten:

  • 600 gr pastinaak, in blokjes
  • Zout
  • 30 gr roomboter of crème fraîche

Bereidingswijze:

Schil de pastinaak.
Snijd hem in grote blokken en kook de pastinaak in water met zout in 15-20 minuten gaar.
Stamp de pastinaak fijn met een pureestamper.
Roer er een flinke klont roomboter of een paar eetlepels crème fraîche doorheen.
Houd de pastinaak puree au bain-marie warm tot gebruik.

Opmerking:

De structuur lijkt op aardappelpuree maar de smaak is frisser en zoeter

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: marionsrecepten.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s