Recept: Hutspot met pastinaak

“Recept”

Hutspot met pastinaak

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppot
Aantal personen: 2
(vergeten groenten)

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de pastinaken en snijd deze in kleine stukken.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Kook de aardappel met pastinaak en zout in ongeveer 15 tot 20 min. gaar.
Snijd de ui in stukjes.
Bak ui samen met spek of tempeh in boter lichtbruin en roer er de uitgelekte linzen en koriander door.
Laat op een laag pitje staan tot de linzen ook goed doorgewarmd zijn.
Stamp aardappel met pastinaak fijn en schep de linzen met ui en spek of tempeh door de stamppot.
Maak op smaak met peper en zout.
Extra lekker met verse fijngeknipte peterselie of tuinkers op het laatst door de hutspot geroerd.

Variatietips:

Deze hutspot is ook heerlijk met meegekookte stukjes pompoen en/of wortel.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: http://www.odin.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s