Recept: Physalis-bonbons

“Recept”

Physalis-bonbons

Categorie: Gebak, Hapjes, Nagerecht
Aantal personen: –

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade au-bain-marie.
Maak het lampionnetje open mar laat de blaadjes vastzitten aan het steeltje.
De blaadjes zitten nu als vleugeltjes aan de bes vast.
Pak het steeltje vast en doop alleen het vruchtje in de warme chocolade.
Zet de bessen te drogen op perkamentpapier.
De zoete chocolade combineert goed met de zoet-zure smaak van de physalis.

Tip:

Prik de physalis bessen aan satéprikkers.
En zet ze omgekeerd in een pot zo kan je er meerdere maken, en krijg je een mooie chocolade dip.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Zoek termen: Physalis bonbon

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Gebak & Koekjes, Hapjes & Smeersels, Nagerecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s