Recept: Rode kool met cashewnoten en crème fraîche

“Recept”

Rode kool met cashewnoten en crème fraîche

Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Doe de rode kool in een pan samen met rozijnen, laurierbladen en zout en breng de kool met weinig water aan de kook.
Laat de kool 10 minuten zachtjes koken.
Schil in tussen de appels en snij ze in dunne schijfjes.
roer in een kommetje de crème fraîche los met de kaneel.
Hak de cashewnoten grof en voeg ze aan het roommengsel toe.
Voeg na 10 minuten kooktijd de appelen aan de kool toe en kook ze ca. 5-10 minuten mee.
Als de groente beetgaar is verwijder de laurierbladen en roer het room-notenmengsel door de kool.
Warm de kool goed door.

Serveertips:

Lekker met zilvervliesrijst en rauwkostsalade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s