Recept: Penne met broccoli en geitenkaas

“Recept”

Penne met broccoli en geitenkaas

Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch, Ovengerecht, Pasta
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 300 gram penne rigate
  • 400 gram broccoli, in roosjes
  • 150 gram zachte geitenkaas, in blokjes
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel basilicum, fijngehakt
  • 150 gram harde geitenkaas, geraspt

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Kook de broccoli in weinig water met zout in ca. 5 minuten beetgaar.
Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
Giet de pasta en de broccoli af.
Schep broccoli, blokjes geitenkaas, slagroom en basilicum door de pasta en voeg zout en peper naar smaak toe.
Doe de pasta over in een ingevette ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Laat de schotel in de oven in ca. 25 minuten door en door heet worden en de kaas kleuren.

Serveertips:

Lekker met een frisse salade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht, Pasta, Vegetarisch en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s